Hronika Vesti Zrenjanin

Pet saobraćajnih nezgoda za vikend, jedna osoba poginula!

jedna osoba povređena

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, saopštila je danas zrenjaninska policija.

 

U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice je smrtno stradalo, jedna osoba je teže povređena, a dve osobe su zadobile lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 420.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neustupanja prvenstva prolaza, neprilagođene brzine kretanja vozilom, nepropisne radnje vozilom i nedržanja vozila uz desnu ivicu kolovoza.

 

Pročitajte još: Teška saobraćajna nesreća između Stajićeva i Čente, poginuo vozač!

 

Policija je podnela zahteve za pokretanje prekršajnog postupka protiv 12 učesnika u saobraćaju i izdala je 165 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno desetoro vozača, od toga, osmoro zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja su isključena tri vozila. Jedno zbog isteka važnosti registracione nalepnice, drugo zbog tehničke neispravnosti i treće zbog toga što nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM