Hronika Vesti Zrenjanin

Nasilje u porodici: Pesnicama tukao vanbračnu suprugu

sos telefon
Foto: Pixabay

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je podneo optužni predlog protiv M. I. (44), zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. On je optužen da je 10. decembra prošle godine fizički napao vanbračnu suprugu G. D. iz Zrenjanina.

 

Tog dana, oko 17 časova, dok su se vozili automobilom, a nakon kraće rasprave, okrivljeni je nekoliko puta pesnicom udario ženu po glavi i vratu. Kada je napadnuta žena otvorila vrata, pokušavajući da izađe iz automobila, nasilnik ju je sprečio, držeći je za kosu i vrat.

 

Tom prilikom, ona je zadobila lake telesne povrede.

 

Posle ovog nemilog događaja, žrtva je otišla u Urgentni centar, a zatim i u Policijsku upravu da bi dala izjavu u vezi sa događajem. Kada je oko 23 časa sa kćerkom krenula ka kući svojih roditelja, presreo ju je okrivljeni, tražeći od nje da se vrati nazad. Pretio joj je da će joj pucati u glavu i nogu, vređao je, govoreći joj da je ku…, narkomanka, alkoholičarka…

 

PROČITAJTE JOŠ: Pronađeno beživotno telo starije ženske osobe

 

Pošto se vratila kući, on je nastavio da joj preti. Između ostalog joj je govorio da će pobiti celu njenu porodicu ukoliko ne povuče prijavu koju je podnela protiv njega.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM