Hronika Vesti Zrenjanin

Iz saobraćaja isključeno 18 vozača zbog vožnje u alkoholisanom stanju

policija
Foto: Zoran Bogaroški

Četiri saobraćajne nezgode u kojima je bilo povređenih lica i jedna koja je prošla samo sa materijalnom štetom dogodile su se proteklog vikenda na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu.

 

Zrenjaninska policija je navela da je u ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice teže povređeno, dok su tri osobe zadobile lake telesne povrede.

 

Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 520.000 dinara.

 

PROČITAJTE JOŠ: Pokrenuta istraga zbog neovlašćene proizvodnje kanabisa

 

Dve saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozila. Po jedna saobraćajka desila se zbog neprilagođene brzine kretanja i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, nepropisne radnje vozilom i neustupanja prvenstva prolaza.

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 23 učesnika u saobraćaju. Izdato je i 125 prekršajnih naloga.

 

Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 20 vozača. Od toga, 18 vozača je isključeno zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola. Dva vozača su isključena zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM