Hronika Vesti Zrenjanin

Dilovali tablete ekstazija na kojima je bio utisnut logo “Hello Kitty”

dilovali ekstazi za logom hello kitty

Viši sud u Zrenjaninu je doneo nepravnosnažno rešenje kojim je potvrđena optužnica zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva podneta protiv okrivljenih D. D. i V. S. Njima se na teret stavlja da su dilovali tablete ekstazija na kojima je bio utisnut logo „Hello Kitty“.

 

Prema navodima tužilaštva, sumnja se da su njih dvojica počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Okrivljeni D. D. je u periodu od marta do 1. juna 2019. godine, u Kikindi, prodavao drogu. On se u više navrata, po prethodnom dogovoru, nalazio sa konzumentima ekstazija i prodavao im ovu drogu.

 

Pročitajte još: U Okružni zatvor samo sa maskom, na ulazu merenje temperature!

 

Postoji, takođe, opravdana sumnja da je okrivljeni V. S. 1. juna prošle godine, u Kikindi, od D. D, radi dalje prodaje, kupio 39 tableta zelene boje, sa utisnutim logom ”Hello Kitty”, koje su sadržavale opojnu drogu MDMA, popularno ekstazi.

 

Nakon što su mu prišla i predstavila se dva policijska službenika Policijske uprave Kikinda, on je ustao sa klupe i odbacio od sebe plastičnu bočicu sa kupljenim tabletama opojne droge MDMA i svoj mobilni telefon. Zatim je napao jednog od policijskih službenika, tako što ga je udario pesnicom u lice, nanevši mu na taj način laku telesnu povredu. Time je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM