Hronika YTOP

ČETIRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE ZA VREME USKRŠNJIH PRAZNIKA

saobraćajne nezgode
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Na području Policijske uprave u Zrenjaninu za vreme uskršnjih praznika dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, od kojih jedna sa povređenim licima i tri sa materijalnom štetom, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin.

 

policija
Foto: Dušan Bartolović

 

U ovim saobraćajnim nezgodama dva lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 330.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom (tri) i neustupanja prvenstva prolaza (jedna).

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 33 učesnika u saobraćaju i izdato je 125 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača, od toga 4 vozača zbog upravljanja vozilom u vreme isteka važnosti vozačke dozvole i 13 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja je isključeno 5 vozila, od toga, 2 neregistrovana vozila, 2 vozila zbog tehničke neispravnosti i 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Podeli članak
sinovoz
FAM