Hronika Vesti Zrenjanin

Četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom

saobraćajne nezgode

Zrenjaninska policija je saopštila danas da su se na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

 

U ovim saobraćajnim nezgodama pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 295.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola (dve), i po jedna zbog nepropisne radnje vozilom, odnosno nedržanja vozila uz desnu ivicu kolovoza i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

 

Pročitajte još: Uhvaćeni krijumčari ljudi koji su prevozili državljane Somalije i Irana!

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 22 učesnika u saobraćaju. Izdata su i 184 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključen 21 vozač. Od toga, dva zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 19 zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja su isključena dva vozila, jedno zbog isteka važnosti registracione nalepnice, a drugo zbog toga što nije bilo upisano u jedinstveni registar.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM