Hronika Vesti Zrenjanin

Čak 57 vozača isključeno iz saobraćaja, većina bila u alkoholisanom stanju

saobraćajna policija

Saobraćajna policija u Zrenjaninu je proteklog vikenda iz saobraćaja isključila čak 57 vozača, od toga 43 zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, saopštila je danas Policijska uprava Zrenjanin.

 

Među onima koji su isključeni iz saobraćaja bio je i jedan vozač koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivne supstance.

 

PROČITAJTE JOŠ: Najviše poginulih i povređenih biciklista je starosti između 46 i 64 godine

 

Inače, na području Policijske uprave Zrenjanin minulog vikenda dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. U dve je bilo povređenih lica, dok su tri prošle samo sa materijalnom štetom.

 

U ovim saobraćajnim nezgodama tri osobe su zadobile lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 260.000 dinara.

 

Dve saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neustupanja prvenstva prolaza, a po jedna zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, zatim zbog nedržanja potrebnog odstojanja, kao i zbog nepropisnog preticanja.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM