Hronika

Autom naleteo na žrtvu, vukao je po zemlji, a onda udario u drvo!

policija
Foto: Dušan Bartolović

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv M. A. iz Novog Sada, zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti, kao i da se nasilnički ponašao. Istraga je pokrenuta i protiv S. M. i S. P. iz Kikinde, i N. E. iz Iđoša, zbog krivičnih dela učestvovanje u tuči i nasilničko ponašanje.

 

Njima se stavlja na teret da su 13. januara ove godine, oko 4 sata posle ponoći, izašli iz kikindskog ugostiteljskog objekta „Paccia“, nakon čega je došlo do rasprave između M. A. i oštećenog S. S. sa jedne strane, i osumnjičenih S. M, N. E. i S. P. sa druge.

 

Tom prilikom je M. A. seo u motorno vozilo i krenuo do trotoara gde su stajali ostali osumnjičeni i oštećeni. Zatim je S. M. nogom podapeo oštećenog S. S. i tako ga oborio na trotoar. Osumnjičeni N. E. je tada nogom stao na oštećenog, a zatim ga obema rukama uhvatio za gornji deo tela, ne dozvolivši mu da ustane.

 

Za to vreme je osumjičeni S. P. ušao u gorepomenuto vozilo, seo na mesto suvozača i rukama hvatao i odgurivao osumnjičenog M. A. Onda je M. A. naglo startovao zaustavljeno vozilo prema ostalim osumnjičenima i oštećenom koji je ležao na trotoaru.

 

U tom momentu su se osumnjičeni S. M. i N. E. sklonili, pa je M. A. vozilom zahvatio telo oštećenog S. S. koji je ostao da leži. Vukao ga je nekoliko metara, a onda je prednjim delom vozila udario u drvo.

 

Na taj način je osumnjičeni M. A. naneo oštećenom teške telesne povrede od kojih je ovaj preminuo istog dana u kikindskoj bolnici.

 

Viši javni tužilac je predložio sudiji za prethodni postupak da odredi pritvor protiv svih osumnjičenih.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Dajte slike i puno ime i prezime svih bolesnika. Ovi kad izadju iz zatvora nece dugo biti zivi. Ako ih u zatvoru neko pre izlaska francuski ne obradi.

sinovoz
FAM