Grad Vesti Zrenjanin

Zrenjaninci, evo prilike da se izjasnite o radu “Vodovoda i kanalizacije”

ispitivanje zadovoljstva korisnika

U periodu od 25. novembra do 25. decembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Grad Zrenjanin sprovode ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama ovog javnog komunalnog preduzeća.

 

“Ispitivanje zadovoljstva korisnika je način da, na osnovu prikupljenih podataka, unapredimo kvalitet usluga, međusobnu komunikaciju i bolje odgovorimo na potrebe građana”, navode u “Vodovodu”.

 

Upitnik sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet osnovnih usluga preduzeća – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda. Sadrži i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju upitnika korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća.

 

Po okončanju ispitivanja javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju.

 

Online upitnik možete POPUNITI OVDE.

 

Upitnik se može preuzeti svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3, od 7.30 do 13.30 časova. Moguće ga je preuzeti i na naplatnom mestu na Lesnini, od 7 do 17 sati, gde se može i predati ili popuniti.

 

Od ponedeljka, 30. novembra, upitnik se može popuniti, preuzeti ili predati i u prostorijama mesnih zajednica Gradnulica, Veljko Vlahović, Mala Amerika i Zeleno polje. O novim mestima korisnici će blagovremeno biti obavešteni.

 

PROČITAJTE JOŠ: Građani mogu da se izjasne o kvalitetu usluga “Gradske toplane”

 

Planirano je i anketiranje od „vrata od vrata“, u kom bi zaposleni u preduzeću, u svojstvu anketara, sprovodili anketiranje korisnika. Da li će anketiranje na ovaj način i u kojoj meri biti realizovano zavisiće od aktuelne epidemiološke situacije.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM