Grad Vesti Zrenjanin

Zoran Tasić: Zimska služba u Zrenjaninu odlično pripremljena

zoran tasić posetio zimsku službu

Zamenik pokrajinskog sekretara za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Zoran Tasić prethodnih dana obišao je zimske službe u Zrenjaninu, Žitištu, Sečnju, Novom Bečeju i Novoj Crnji.

 

Tasić je posetio srednji Banat kako bi na licu mesta imao uvid u stepen spremnosti zimskih službi za održavanje državnih i lokalnih puteva.

 

PROČITAJTE JOŠ: Šaljite fotografije fiskalnih računa i osvojite vredne nagrade!

 

Na sastanku koji je održao sa gradonačelnikom Zrenjanina Simom Salapurom bilo je reči i o zajedničkim projektima na unapređenju saobraćajne infrastrukture u gradu.

 

– Od sekretarijata smo dobili blizu četiri miliona dinara za izradu tehničke dokumentacije u okviru realizacije određenih projekata. Uz naše učešće, unapredićemo saobraćaj na nekim ključnim raskrsnicama i problematičnim pravcima – istakao je Simo Salapura.

 

zoran tasić posetio zimsku službu

 

Zoran Tasić je ocenio da je zimska služba za održavanje puteva u Zrenjaninu odlično pripremljena.

 

– Grad Zrenjanin je spreman ne samo za prvi i drugi stepen angažovanja mehanizacije za čišćenje snega, već i treći i četvrti stepen. To dovoljno govori o ozbiljnosti rada lokalne samouprave – naglasio je Tasić.

 

Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević je dodala da su sve zimske službe u srednjem Banatu spremne. Ona je istakla da je sva raspoloživa mehanizacija u funkciji. Ima dovoljno zaliha soli i agregata za posipanje, kao i radnika.

 

– Prvi sneg je prošao i nije bilo većih problema. Nadamo se da će tako biti i u narednom periodu – kazala je Vučurević.

 

zoran tasić posetio zimsku službu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM