Grad

ZIMSKA SLUŽBA U DRUGOM STEPENU ANGAŽOVANOSTI (FOTO)

ZRENJANIN – Zimska služba JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina od sinoć je na terenu zbog padavina, saopštilo je ovo javno komunalno preduzeće. Čiste se trotoari, biciklističke staze, autobuska stajališta, mostovi i nadvožnjaci, pešački i biciklistički prelazi, parkinzi i druge površine koje su u planu i programu održavanja ulica u zimskom periodu.

 

Čistoća i zelenilo

 

– Prioritet održavanja imaju površine iz prvog stepena održavanja (uži centar), i svi mostovi iz programa održavanja, kao javno prometne površine uz magistralu, od ulice Čarnojevićeve do kraja Bagljaša – objašnjava portparolka „Čistoće i zelenila“ Danijela Tančić.

 

Čistoća i zelenilo

 

Ostale javno prometne površine iz programa drugog stepena održavanja, površine trećeg i četvrtog stepena održavanja, čiste se po okončanju prioritenih radova.

 

Čistoća i zelenilo

 

– U toku noći utrošene su tri tone čiste soli, za plavu zonu, i oko sedam tona mešavina soli i kamenog agregata. Radovi su nastavljeni u toku prepodnevnih sati na površinama iz trećeg i četvrtog stepena održavanja – naglašava Tančić.

 

Čistoća i zelenilo

 

Čistoća i zelenilo

 

Čistoća i zelenilo

Podeli članak
sinovoz
FAM