Grad

VODOVOD: U toku je podela martovskih računa korisnicima usluga

Javnog komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija"

Podela martovskih računa počela je 1. aprila, a planirano je da se završi do 9. aprila, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“. Za naseljena mesta računi su dostavljeni Pošti Srbije radi dalje distribucije na adrese korisnika.

 

– Zbog prekida očitavanja vodomera, usled loših vremenskih uslova, veći deo korisnika široke potrošnje zadužen je akontativno ili na osnovu javljenog stanja, dok su korisnici u kolektivnom stanovanju zaduženi na osnovu očitanog stanja. Nastavak očitavanja vodomera uslediće posle uskršnjih praznika – kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

 

On napominje da je usled niskih temperatura i snega 19. marta prekinuto prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“, koje se obavljalo u Zrenjaninu i šest naseljenih mesta – Kleku, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Botošu, Melencima i Stajićevu. Iz tog razloga je veći deo korisnika široke potrošnje na martovskim računima zadužen akontativno ili na osnovu očitanog stanja. Korisnici u kolektivnom stanovanju zaduženi su na osnovu očitanog stanja.

 

Reklamacije na račun za februar korisnici mogu podneti najkasnije do 20. aprila, pa se reklamacije podnete nakon tog datuma neće razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

 

Reklamacija se može podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu, ili poslati poštom na adresu:  JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin, sa naznakom „Reklamacija – Služba informisanja“, ili mejlom na info@vikzr.rs

 

Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

 

Za sve potrebne informacije korisnicima usluga „Vodovoda“ na raspolaganju je besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz