Grad Vesti Zrenjanin

“Vodovod” tvrdi: Vodosnabdevanje stabilno i za vreme najtoplijeg vikenda

pritisak vode
Foto: Pixabay

Prošlog vikenda, kada su bili najtopliji dani u godini, zabeležena je i najveća potrošnja vode, ali je vodosnabdevanje bilo stabilno bez ijedne pritužbe građana na količinu i pritisak vode u mreži, tvrde u JKP “Vodovod i kanalizacija” iz Zrenjanina.

 

“Ni drastično povećanje potrošnje vode, ni postojeće havarije na vodovodnoj mreži, nastale usled čestih prekida vodosnabdevanja dok se grad snabdevao preko postrojenja za prečišćavanje pitke vode, a na čijem otklanjanju su i dalje angažovane pojačane ekipe preduzeća, nisu ni u jednom trenutku uticale na količinu i pritisak vode u mreži”, navode u zrenjaninskom “Vodovodu”.

 

PROČITAJTE JOŠ: EU Info centar: Kanal Begej će posle 60 godina ponovo biti plovan

 

Vodosnabdevanje je, kako kažu, i u najvećim špicevima potrošnje tokom vikenda ostalo stabilno.

 

– O tome svedoči i činjenica da nije upućena ni jedna primedba građana. Pa čak ni od onih koji žive u višespratnicama koje ne poseduju pumpe za povećanje pritiska vode – ističe Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP “Vodovod i kanalizacija”.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM