Grad Vesti Zrenjanin

„Vodovod“ se oglasio povodom dešavanja za vreme vanrednog stanja

dispečerska služba jkp vodovod i kanalizacija

Vanredno stanje i mera zabrane kretanja nisu u prethodnom periodu poremetili aktivnosti JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina, ocenjeno je danas u ovom preduzeću.

 

– U pomenutom periodu rad tehničkog sektora preduzeća nije se razlikovao od onog u normalnim uslovima. Zaposleni su 24 časa bili angažovani na realizaciji poslova vezanih za vodosnabdevanje grada i sela, i prikupljanje i odvođenje fekalnih i atmosferskih voda. Bili su angažovani i na održavanju atmosferske kanalizacione mreže – istakao je Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Kako navode u ovom preduzeću, redovno su rađene analize vode iz gradske vodovodne mreže i sa postrojenja. Analize su obavljale akreditovane laboratorije Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin i Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd. Taj posao obavljala je i interna laboratorija JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Pročitajte još: „Lidl“ i Aviv Park Zrenjanin daju potpuno novu sliku Bagljaša

 

– Rezultati analiza su pokazali da je voda u gradskoj vodovodnoj mreži u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće Republike Srbije. Iz tog razloga, Odeljenju sanitarne inspekcije AP Vojvodine u Zrenjaninu podneli smo zahtev za ukidanje zabrane upotrebe vode. Podsećamo da je ova zabrana na snazi više od 16 godina. Sa velikim optimizmom čekamo njihov odgovor – naglasio je Gajin.

 

„Vodovod“ se stavio na raspolaganje osnivaču

 

Neposredno pred ukidanje vanrednog stanja započeto je i rešavanje problema sa vodosnabdevanjem u Melencima.

 

– Celokupna komunikacija korisnika sa preduzećem odvijala se preko korisničke mejl adrese info@vikzr.rs. Služba informisanja i poslovnih komunikacija je odgovorila na više stotina pristiglih mejlova. Svi primljeni zahtevi i reklamacije korisnika prosleđeni su na dalje postupanje. Služba naplate organizovala je telefonski kontakt sa korisnicima za pitanja u vezi sa uplatama i dugovanjima i prijavom stanja vodomera. Na taj način komunicirali smo i u vezi sa rešavanjima reklamacija i zahteva korisnika – kazao je Gajin.

 

On je ocenio i da je saradnja sa gradonačelnikom i Gradskom upravom, kao i sa Kriznim štabom, bila na visokom nivou.

 

– Pored redovnih aktivnosti, „Vodovod“ se stavio na raspolaganje osnivaču za aktivnosti koje se odnose na pomoć sugrađanima u cilju sprečavanja širenja virusa – zaključio je Siniša Gajin.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz