Grad

„Vodovod“ anketira korisnike o tome koliko su zadovoljni uslugama

vodovod
JKP "Vodovod i kanalizacija"

„Vodovod“ u periodu od 19. do 31. decembra anketira korisnike o tome koliko su zadovoljni uslugama ovog preduzeća.

 

Ovo ispitivanje JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi zajedno sa Gradom Zrenjaninom. Reč je o uslugama koje se odnose na snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda.

 

U anketi se nalaze pitanja vezana za osnovnu delatnost preduzeća, kao i za pojedinačne kanale komunikacija, cene usluga… Korisnicima je pružena mogućnost da postave pitanje, pohvale ili upute kritiku i sugestiju.

 

Trenutno se anketa, koja je anonimna, može popuniti onlajn na sajtovima preduzeća i Grada Zrenjanina. Takođe, moguće ju je popuniti i radnim danima u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7.30 do 13.30 časova). Anketa se sprovodi i na naplatnim mestima u Gimnazijskoj 16 (od 7 do 13.30) i na Lesnini (od 7 do 18 sati). Korisnici je mogu popuniti i u prostorijama MZ „Gradnulica“ (od 8 do 12 časova) i MZ „Veljko Vlahović“ (od 8 do 15).

 

„Od vikenda radnici preduzeća će sprovoditi anketu od vrata do vrata. Planirano je, ukoliko vremenski uslovi dozvole, i popunjavanje anketa na štandovima na javnim mestima“, navode u „Vodovodu“.

 

Ovo preduzeće više od godinu dana, zajedno sa Gradom Zrenjaninom, učestvuje u projektu „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU“. Sprovodi ga Stalna konferencija gradova i opština uz podršku Vlade Švedske. Pomenuta anketa deo je aktivnosti tog projekta.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz