Grad YSLAJDER

VODA IZ POSTROJENJA DO KRAJA NEDELJE U MREŽI

Ivan Dević na sednici Gradskog veća

ZRENJANIN – Voda iz postrojenja za prečišćavanje poteći će u javnu mrežu do kraja ove nedelje, izjavio je danas Ivan Dević, direktor zrenjaninskog „Vodovoda i kanalizacije“.

 

sednica voda
Ivan Dević na sednici Gradskog veća

 

– Postrojenje već proizvodi prečišćenu vodu, ali se ona ne pušta u javnu mrežu zbog sigurnosti. Svakodevno se obavljaju analize u našoj laboratoriji, a radi ih i Zavod za javno zdravlje. Kada se parametri potpuno stabilizuju, voda će biti puštena u javnu mrežu, a verujem da će to biti do kraja ove nedelje – izjavio je Dević.

 

Obaveza plaćanja prema investitoru počinje u trenutku kada 30 dana uzastopno voda koja izlazi iz postrojenja zadovolji sve zakonske parametre.

 

– Veoma sam ponosan na ceo tim iz gradske uprave, ali pre svega na novu upravu „Vodovoda“ koja je ovu veliku investiciju dovela do kraja. Ponosan sam na činjenicu da ćemo mi biti ti koji će rešiti višedecenijski problem vode za piće u Zrenjaninu – izjavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić na današnjoj sednici Gradskog veća, na kojoj je usvojen izveštaj o poslovanju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.