Grad

TRAŽE BICIKLISTIČKU STAZU DO PESKARE

ZRENJANIN – Radmila Radojković i njen otac Dragan pre nekoliko dana pokrenuli su inicijativu za izgradnju biciklističke staze, koja bi se prostirala na potezu Nova Kolonija – Bagljaš.

bicikliranje

Budući da Radmila i njen tata žive na Koloniji i vole biciklizam i „bečekrečku rivu“ Peskaru, oni žele da se izbore za izgradnju staze za bicikliste. Svi oni koji saobraćaju ovom deonicom, koji su zaljubljenici u bicikilizam i vole Peskaru kao banatsko more, mogu da se pridruže inicijativi i potpišu peticiju koja se nalazi na fejsbuk strani „Biciklistička staza Peskara“.

– Inicijativa koju smo tata i ja pokrenuli je naša lična, nismo stranački aktivisti, radimo ovo samo jer smo ljubitelji biciklizma. Za sada svi oni koji žele da glasaju mogu to da urade elektronskim putem, a planiramo uskoro da organizujemo i punktove po gradu, pa da i na taj način prikupljamo potpise. Kada budemo sakupili dovoljno potpisa voleli bismo da razgovaramo sa nekim iz lokalne samouprave kako bi nam dali predlog kada i gde bi ova staza mogla da se izgradi – objasnila je Radmila Radojković.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz