Grad Vesti Zrenjanin

Telekom: Telekomunikaciona oprema strada i prilikom parkiranja vozila

telekom

Jedan čitalac portala zrenjaninski.com poslao nam je fotografiju uništenog telekomunikacionog ormana kompanije “Telekom”, u ulici Cara Dušana u Zrenjaninu. U obraćanju nam je naveo da je ovo česta slika u gradu.

 

Ovo je bio povod da se obratimo službama “Telekoma” i postavimo im pitanje koliko često trpe ovakvu štetu.

 

Iz kompanije “Telekom” ubrzo smo dobili odgovor da njihovu opremu i instalacije građani često oštećuju slučajno, ali ponekad i namerno. Osim štete koja se nanosi kompaniji, zbog toga trpe i korisnici usluga.

 

PROČITAJTE JOŠ: Jedan od opštinskih puteva u Zrenjaninu zvaće se Avenija Linglong

 

„Do oštećenja samostojećih telekomunikacionih ormana najčešće dolazi prilikom parkiranja vozila ili namernim lomljenjem od strane neodgovornih građana. To je bio slučaj i sa ormanom na koji upućuju čitaoci vašeg portala. Koristimo i ovu priliku da apelujemo na sve građane da čuvaju imovinu Telekoma Srbija, pošto se svako oštećenje nužno odražava na kvalitet i kontinuitet pružanja usluga korisnicima”, navodi se u odgovoru dostavljenom našoj redakciji.

 

Pored ovakvih slučajeva, građani najčešće oštećuju telekomunikacionu strukturu iz nepažnje, prilikom poljskih radova ili drugih infrastrukturnih radova.

 

“Prijave o oštećenju opreme uglavnom dobijamo putem internog sistema za prijave smetnji u saobraćaju, ili putem korisničkih poziva na broj kontakt centra Telekoma Srbija“, dodaje se u odgovoru koji nam je prosleđen.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM