Grad Vesti Zrenjanin

Telekom Srbija postavlja najsavremeniju optičku mrežu na više lokacija

telekom srbija postavlja optičku mrežu u elemiru
Elemir

U Elemiru, Ečki i delovima grada Zrenjanina u toku su radovi na postavljanju najsavremenije optičke telekomunikacione infrastrukture, saopštava „Telekom Srbija“.

 

„Kompanija „Telekom Srbija“, u sklopu svog strateškog projekta transformacije mrežne infrastrukture, posvećeno radi na instalaciji najsavremenije optičke telekomunikacione infrastrukture na teritoriji cele Srbije. Realizacijom ovog projekta, najbrži internet i najkvalitetnija televizija doći će u gotovo milion domaćinstava širom naše zemlje, kao i do značajnog broja kompanija i malih i srednjih preduzeća za čije poslovanje u budućnosti to može biti od presudne važnosti. U ovom trenutku, optička mreža se postavlja na više lokacija na području Zrenjanina. To su Ečka, Elemir i delovi grada Zrenjanina. Korisnici će, ubuduće, na ovaj način moći da pristupaju internetu velikih brzina, multimedijalnim sadržajima (mts TV) najvišeg kvaliteta, kao i drugim mts uslugama“, navodi se u odgovoru “Telekoma” na pitanja portala zrenjaninski.com.

 

PROČITAJTE JOŠ: Pretvorite enterijer i eksterijer vašeg doma u jedinstveno mesto za odmor

 

Naš portal, naime, zatražio je informacije o radovima na telekomunikacionoj mreži koji se izvode u dva sela i delovima grada Zrenjanina.

 

„Završetak infrastrukturnih radova očekuje se do kraja avgusta. Tada će korisnici, koji to budu želeli, moći da se prijave za povezivanje na optičku infrastrukturu. Inače, povezivanje na optičku mrežu je besplatno za korisnike“, navodi se u dopisu kompanije “Telekom Srbija”.

 

telekom srbija izvodi radove u elemiru
Elemir

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM