Grad Vesti Zrenjanin

Služba za katastar u Zrenjaninu po uspešnosti na 22. mestu u Srbiji

služba za katastar u zrenjaninu

Služba za katastar u Zrenjaninu zauzela je 22. od ukupno 50 mesta na rang listi radne uspešnosti odeljenja u prošloj godini, koju je sastavio Republički geodetski zavod.

 

Lista je sačinjena na osnovu postignutih rezultata, a podeljena je na odeljenja, odseke i grupe.

 

PROČITAJTE JOŠ: Imate poljoprivredno zemljište i želite da ga prodate? Obratite pažnju na ovaj oglas

 

U grupi odeljenja, najuspešnija služba za katastar je novosadska, sa prosečnom ocenom 3,90. Služba za katastar u Zrenjaninu našla se na 22. mestu, sa prosečnom ocenom 3,54. Najlošija je služba u Boru, koja je dobila ocenu 2,82.

 

Ispred zrenjaninske su službe u ostalim vojvođanskim gradovima. Kikinda je čak na četvrtom mestu, Subotica na šestom, Pančevo na sedmom, Inđija na osmom, a Bačka Palanka na desetom.

 

U kategoriji grupa, najbolji su Beočinci sa prosečnom ocenom 3,96.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Odsek u Novom Bečeju zauzeo je 16. mesto sa ocenom 3,64, Sečanj se našao na 23. mestu (ocena 3,52), Žitište na 39. mestu (3,34), a Nova Crnja na 49. sa ocenom 3,18.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Pitanje je koliki je zakonski rok da postupe po zahtevu. Ja mislim maksimalno 15 dana ili kraće. Da li se postupa u zakonskom roku, da li odgovaraju ako ne postupe u zakonskom roku. Ko plaća štetu ako se ona pretrpi zbog neblagovremenog postupanja. Za sada niko nije odgovarao, zbog toga.

  • Iz kog razloga u javnom pristupu na portalu Knwb neće da otvara „B“ listu novosazaidanih zgrada i na taj način se prikrivaju vlasnici koji su kupili stanove. Kod starih zgrada u B listi se otvara opcija i vide se vlasnici uknjiženih stanova.
    Jednog dana se moraju otvoriti javne knjige i uvid u njima.

sinovoz