Grad

Raspisan konkurs na temu „Čuvajmo prirodu – očistimo dvorište“

vrtić

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina organizuje konkurs među vrtićima na temu „Čuvajmo prirodu – očistimo dvorište“.

 

Ovim konkursom, koji će trajati 15 dana, obuhvaćeni su svi vrtići u gradu. Vrtići učesnici su u obavezi da fotografije svojih dvorišta proslede do 1. novembra, a nakon toga će komisija, formirana u JKP „Čistoća i zelenilo“, odabrati najčistija dvorišta na osnovu poslatih fotografija, a potom izaći i na lice mesta i fotografisati dvorišta koja su ušla u uži krug.

 

Vrtićima čija dvorišta budu ocenjena kao najčistija JKP „Čistoća i zelenilo“ dodeliće vredne nagrade, a vreme i mesto uručenja nagrada biće naknadno određeno.

 

– S obzirom na to da je JKP „Čistoća i zelenilo“ povereno održavanje zelenih površina u gradu, svaku priliku koristimo da promovišemo brigu o zaštiti  životne sredine, kao društveno odgovorno ponašanje koje želimo da podstaknemo kod svakog pojedinca. U vezi sa tim, mišljenja smo da je edukacija i informisanje naših najmlađih sugrađana o  zaštiti životne sredine, upravo kroz brigu o zelenim površinama, izuzetno važno, jer ukoliko kod dece razvijemo tu naviku, u budućnosti ćemo imati odgovorne ljude – istakla je Danijela Tančić, menadžerka za odnose sa javnošću u ovom preduzeću.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz