Grad Vesti Zrenjanin

Radovi na izgradnji auto-puta Beograd – Zrenjanin počinju u oktobru?

razgovor o izgradnji auto-puta
Foto: Pokrajinska vlada

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović razgovarao je danas sa delegacijom kompanije „Shandong Hi-Speed Group“, koju je predvodio izvršni direktor Meng Jan, o projektu izgradnje auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad, koji će realizovati ova kineska kompanija.

 

PROČITAJTE JOŠ: MIS Comerc je pravi izbor: Sav kancelarijski materijal na jednom mestu

 

Mirović je istakao da Pokrajinska vlada priprema projektnu dokumentaciju za izgradnju auto-puta u dužini od 110 kilometara. Dodao je da očekuje da će u narednih nekoliko meseci početi radovi na prvoj deonici – od Beograda do Zrenjanina.

 

– Ovaj projekat je za nas od istorijskog značaja. Želimo da budemo partneri i da zajedno radimo na ovom važnom poslu, kako bismo što pre izgradili ovaj auto-put. On će doprineti daljem ekonomskom razvoju cele naše zemlje – kazao je Mirović.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nova ponuda u bogatom katalogu jedinstvene PVC stolarije

 

Meng Jan je pohvalio dosadašnju punu podršku Pokrajinske vlade realizaciji ovog projekta.

 

Ocenio je da se, zahvaljujući tome i dobroj saradnji predsednika Republike, Vlade Srbije i pokrajinske administracije, stiču uslovi da radovi na izgradnji auto-puta od Beograda do Zrenjanina počnu u oktobru.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM