Grad YTOP

PRVO REDOVNO OČITAVANJE VODOMERA U GRADU I ŠEST SELA

ZRENJANIN – U ponedeljak, 12. marta, počinje prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina u samom gradu i u šest sela: Kleku, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Botošu, Melencima i Stajićevu.

 

 

Očitavanje vodomera biće oabvljeno i u preostalim selima, a o terminima će stanovnici biti blagovremeno obavešteni.

 

– Prvo redovno očitavanje vodomera obuhvata korisnike široke potrošnje, među kojima su i doskorašnji samočitači, jer se pravnim licima i korisnicima u kolekivnom stanovanju vodomeri očitavaju svakog meseca – objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i njegovo očitavanje, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

 

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

 

– Apelujemo na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera ili na telefon 535-773 dogovore posetu čitača ukoliko ne mogu sami da očitaju vodomer. Obaveštenje o stanju vodomera, ukoliko u narednom periodu nisu kod kuće, korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija, prozor…), kako bi ih čitači evidentirali – navodi Gajin.

 

Svi korisnici koji žele mogu prijaviti stanje svojih vodomera i pre posete čitača. Korisnici mogu stanje svojih vodomera da prijave na tri načina:

 

Telefonom: svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773, 530-344, 593-003

 

SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24h)

 

Slanjem mejla na: sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24h)

 

Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu, potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera.

 

Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja, prijave stanje vodomera najkasnije do 25-og u mesecu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz