Grad Vesti Zrenjanin

Profesionalna upravnica ne reaguje na problem stanara zgrade (Foto)

profesionalna upravnica

U velikoj nevolji našli su se Aleksandar Petrović iz Zrenjanina i njegova porodica, jer već mesec dana bezuspešno pokušavaju da reše problem curenja vode sa plafona.

 

– Od 5. jula pokušavam da rešim problem sa vodom koja curi sa plafona u kupatilu, ali bezuspešno. Prijavio sam problem profesionalnoj upravnici Jeleni Boškov, koja je nadležna za našu zgradu, u Ulici Milana Stanivukovića 17. I zaista, izašao je majstor ali samo da utvrdi činjenično stanje. Na moje ponovljene pozive, međutim, više niko nije odgovarao. Profesionalna upravnica se nije javljala, a onda sam obavešten da je na godišnjem odmoru. U međuvremenu, saznajem da ona više nije profesionalna upravnica i da nije zadužena za našu zgradu – žali se Aleksandar Petrović.

 

On, inače, sa porodicom živi u prizemlju zgrade u Ulici Milana Stanivukovića 17/3. A sada je ogorčen zbog situacije u kojoj se našao.

 

Pročitajte još: Trudnice i porodilje da prijave inspekciji bahate poslodavce

 

– Majstori su još jednom došli, ali im je navodno nedostajala kamera i još nešto alata, a kada su za vikend konačno počeli da rade, opet nisu završili posao niti utvrdili zbog čega voda curi. Mi i dalje čekamo da se misterija razreši i imamo sve veću štetu – upozorava Aleksandar.

 

On je razočaran reakcijama onih koji su plaćeni da vode računa o otklanjanju problema stanara u zgradama.

 

– Pitam se šta bi bilo da imam problem sa elektroinstalacijom ili plinom, da li bi to neko shvatio ozbiljnije – vajka se Aleksandar.

 

Portal zrenjaninski.com pokušao je da stupi u kontakt sa profesionalnom upravnicom Jelenom Boškov, čiji brojevi telefona su postavljeni na oglasnoj tabli zgrade, ali su oba broja bila nedostupna.

 

 

Podeli članak

4 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • I iz Valira isti. Kao rade do 16h samo. Sramota. Moze re udari struja njih bas briga.

  • Kupujte i dalje stanove, zabijajte decu u 4 zida, da ne bi slucajno travu pokosili u dvoristu.

      • Sreca da imam takav mozak, da sam kupio kucu, pa mi glava mirna. Ne mrzi me da pokosim travu i orezem voce, ali ne trpim budale sa kojima delim ulaz, prostorije, „parking“ i slicno.

sinovoz