Grad YSLAJDER

POKRAJINA SE OGLASILA U VEZI POSTROJENJA ZA VODU

ZRENJANIN – Sektor za sanitarni nadzor i javno zdravlje Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo oglasio se povodom tvrdnji predstavnika investitora postrojenja za preradu pijaće vode da taj sekretarijat „koči“ početak rada novosagrađene „fabrike vode“.

 

 

Evo teksta saopštenja u celosti:

 

„Gruppo Zilio“ d.o.o. iz Beograda, ulica Kralja Milana broj 21, 24. avgusta podnelo je Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo – Odeljenje za sanitarnu inspekciju Zrenjanin, zahtev za izdavanje sanitarne saglasnosti na idejni projekat za izgradnju objekta za javno snabdevanje vodom za piće – fabrike za proizvodnju pitke vode u Zrenjaninu, ulica Mihajlovački put bb.

 

Rešavajući po predmetnom zahtevu, sanitarni inspektor Odeljenja za sanitarnu inspekciju Zrenjanin, 12. oktobra doneo je, na osnovu člana 92. stav 1. tačka 3. Zakona o opštem upravnom postupku, rešenje kojim se odbacuje zahtev podnosioca.

 

Nakon dobijanja rešenja „Gruppo Zilio“ d.o.o. 27. oktobra uložila je žalbu na rešenje sanitarnog inspektora. Postupajući po navedenoj žalbi, Odeljenje za sanitarnu inspekciju dostavilo je spise predmeta Ministarstvu zdravlja,  radi odlučivanja u drugostepenom postupku.

 

U toku je postupak odlučivanja po žalbi pred drugostepenim organom“, navodi se na kraju saopštenja ovog  pokrajinskog organa.

 

Radi razjašnjenja, u članu 92. stav 1, tačka tri, Zakona o opštem upravnom postupku, navodi se da „podnosilac zahteva očigledno nije imalac prava ili pravnog interesa o kome se odlučuje u upravnom postupku“.

Podeli članak

3 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Radi razjašnjenja, u članu 92. stav 1, tačka tri, Zakona o opštem upravnom postupku, navodi se da “podnosilac zahteva očigledno nije imalac prava ili pravnog interesa o kome se odlučuje u upravnom postupku”.
    „RAZJAŠNJENO“, NEMA ŠTA!!!
    KOGA DA PITAMO, DA NAM „PREVEDE“, ŠTA JE PRAVNIK HTEO DA KAŽE!!!
    Pozdrav iz Elemira!

  • Dok se oni usaglašavaju..narod i dalje pije neispravnu vodu ..zasto neko ne presece ovu agoniju i reši snabdevanje grada ispravnom vodom …dosta smo se trovali… prekinite igru „veži keru-pusti keru“