Grad Vesti Zrenjanin

Pogrebna služba JKP „Čistoća i zelenilo“ izdala saopštenje za javnost

jkp čistoća i zelenilo

Pogrebna služba JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina izdala je jutros saopštenje za javnost u kojem je, između ostalog, navedeno njeno radno vreme tokom vanrednog stanja.

 

Kako se navodi, ovo javno preduzeće radi sa strankama, za organizaciju sahrana, ugovaranje usluga, prodaju pogrebne opreme i prateće komunalne poslove, radnim danima od 7 do 15 časova. Radno vreme subotom je od 7.30 do 14 sati, a nedeljom od 8 do 14 časova,

 

Za slučaj nastupanja smrti, a radi prevoza posmrtnih ostataka, organizovano je stalno dežurstvo na broju telefona 066/8660 300. I to bez obzira na uveden policijski čas.

 

Pročitajte još: Moguće oscilacije pritiska vode u mreži zbog povećane potrošnje

 

Svi građani kojima je potrebna bilo kakva informacija mogu da se obrate na telefone preduzeća 023/561 473 i 066/8660 300. Za pisanu komunikaciju, za sve podneske i slične dokumente, na raspolaganju je tel/faks 023/542 906 kao i email adrese pogrebno@jkpciz.co.rs i office@jkpciz.co.rs

 

„Na gradskim grobljima u Zrenjaninu preduzete su sve higijenske i sanitarne mere zaštite građana i zaposlenih od moguće zaraze ili prenosa koronavirusa. Molimo građane da se i tokom najtežih trenutaka pridržavaju preporuka o zabrani okupljanja većeg broja ljudi i da sahranu organizuju u prisustvu samo najbližih članova porodice“, navodi u saopštenju Pogrebna služba JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM