Grad

Ovo gradilište u Maloj Americi kao da nije u skladu sa propisima

gradilište u maloj americi

Čitaoci informativnog portala zrenjaninski.com pitali su nas šta se dešava na ovom placu koji se nalazi u ulici Đorđa Stratimirovića 19, u naselju Mala Amerika.

 

Šta se događa, mi smo pitali inspekciju, s obzirom na to da gradilište ne izgleda baš da je u skladu sa propisima. Posebno se to odnosi na saobraćajni znak, koji je prvo sklonjen a onda ovako nakrivo vraćen, kako se vidi na fotografiji.

 

gradilište u maloj americi

 

– Inspektorka je obišla gradilište, u pitanju je raskrčivanje terena za zidanje stambene zgrade – kaže Milan Jovanov, šef inspekcijskih službi u Gradskoj upravi. – Investitor je u postupku dobijanja građevinske dozvole i pozvan je da se izjasni.

 

Velika je verovatnoća da će investitor građevinsku dozvolu i dobiti, saznaje portal zrenjaninski.com. Tek kada je dobije, moći će da postavi tablu na kojoj će se nalaziti svi relevantni podaci.

 

gradilište u maloj americi

 

Na terenu je bio i komunalni inspektor, jer je javna površina u nadležnosti komunalne inspekcije. Sačinjen je zapisnik, i vlasnik ili investitor, kad se s njim stupi u kontakt, biće pozvan na razgovor.

 

Saobraćajni znak je vraćen na mesto i sada stoji kako treba.

 

Mala Amerika poslednjih godina vrlo je atraktivna lokacija za investiranje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM