Grad

Ove nedelje trebalo bi da budu nastavljeni radovi na Trgu Zorana Đinđića

radovi na trgu dr zorana đinđića

Već ove nedelje trebalo bi da budu nastavljeni radovi na rekonstrukciji Trga dr Zorana Đinđića, saznaje portal zrenjaninski.com. Zbog loših vremenskih uslova, radovi su prekinuti sredinom decembra.

 

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji trga, inače, počeli su krajem prošle godine, a posao je dobila firma „Beksaton“. Ukupna cena radova, koja podrazumeva i rekonstrukciju kišne kanalizacije i pothodnika ispod trga, iznosi 53,5 miliona dinara.

 

– Radove je prekinulo loše vreme jer je, i zbog radnika i zbog materijala, nemoguće raditi kada su temperature u minusu – kaže za naš portal Stevan Gregović, zamenik načelnika Odeljenja za privredu u Gradskoj upravi. – U toku nedelje, radnici će izaći na gradilište, ističe Gregović.

 

Građani, ali i zakupci i vlasnici okolnih lokala, nisu zadovoljni time što su zaštitnom ogradom ograđeni više od tri meseca, a ne znaju ni koliko će takvo stanje trajati. Pogotovo što je na tabli koja stoji na početku gradilišta kao rok završetka radova napisan novembar 2019.

 

– Rok za završetak radova ja 60 radnih dana, a na tabli je ispisan pogrešan datum – kategoričan je Gregović.

 

Kako na gradilištu nema nikog već određeno vreme, zaštitna ograda je na nekoliko mesta probijena, jer se nekima očigledno ne ide okolo trga.

 

– Na nekim mestima uništena je ograda, a i iščupan je i džojstik u radnoj mašini izvođača. To je tek posebna priča – kaže Gregović.

 

radovi na trgu dr zorana đinđića

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz