Foto dana Grad Vesti Zrenjanin

Organizovana akcija čišćenja popularnog izletišta Motel Šumice (Foto)

motel šumice

Akcija čišćenja popularnog zrenjaninskog izletišta Motel Šumice održana je danas, a u pitanju je deo humanitarnog izazova organizovanog u okviru Generalijeve inicijative „The Human Safety Net“.

 

Generali Osiguranje Srbija na ovaj način želi da širi svest o važnosti brige o zdravlju i zaštiti životne sredine i da ujedno podstakne građane Srbije da podrže aktivnosti kompanije i doniraju sredstva za opremanje senzornih soba za decu sa smetnjama u razvoju u Beogradu i Zaječaru. Cilj je da se sakupi 16.000 evra.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Tehnomedia” povodom 20. rođendana priređuje brojna iznenađenja!

 

Generali Osiguranje Srbija sprovodi ovu humanitarnu aktivnost zajedno sa svojim partnerom, Fondacijom Novak Đoković.

 

– Naša kompanija već tri godine sarađuje sa Fondacijom Novak Đoković na razvoju programa inicijative „The Human Safety Net“ u Srbiji. Do sada smo sproveli mnoge akcije, kao što je program „Podrška, ne perfekcija”, koji je pohađalo hiljadu roditelja i staratelja dece uzrasta do šest godina. Učestvovanjem u ovom izazovu želimo da prikupimo novac za opremanje senzornih soba u Beogradu i Zaječaru. Verujemo da ćemo uz podršku prijatelja i partnera uspeti da ostvarimo cilj i podržimo razvoj dece sa smetnjama u razvoju. Pozivamo sve one koji žele da nas podrže, da pošalju SMS poruku sa tekstom Donacija na broj 2205 – izjavila je nakon akcije Milica Janjić, menadžerka u filijali Generali Osiguranja u Zrenjaninu.

 

motel šumice

 

„Čistoća i zelenilo“ domaćin na izletištu Motel Šumice

 

Domaćin na izletištu Motel Šumice zaposlenima u Generali Osiguranju u Zrenjaninu bilo je Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

– Kao društveno odgovorno preduzeće, danas smo ovde da podržimo humanitarnu akciju Generali Osiguranja. Akcije ovog tipa podržavali smo i dosad i podržavaćemo ih i ubuduće. Uključujemo se u sve akcije koje za cilj imaju pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija – izjavila je Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

Tančić je pozvala i ostala javna preduzeća i privatne firme da se uključe.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.