Grad Vesti Zrenjanin

Opet poskupljenje: Viša cena usluge odnošenja i deponovanja smeća za privredu

usluge čistoće i zelenila
Kontejneri u ulici Jug Bogdana

Od 1. januara ove godine važi novi cenovnik JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina koji se odnosi na privredu. Cena usluge iznošenja i deponovanja smeća za privredu od početka godine povećana je sa 10,09 na 12 dinara po metru kvadratnom. Cena je bez uračunatog PDV-a.

 

PROČITAJTE JOŠ: Telekom Srbija delu korisnika iz Kleka uskratio usluge interneta i televizije

 

– Programom poslovanja JKP „Čistoća i zelenilo“ za ovu godinu, koji je usvojio Nadzorni odbor preduzeća, predložena je korekcija cena usluge iznošenja i deponovanja smeća za privredu. Skupština grada Zrenjanina je dala saglasnost na ovaj program poslovanja – naveo je u obaveštenju direktor „Čistoće i zelenila“ Nemanja Milinković.

 

U programu poslovanja je navedeno da, bez obzira na nepopularnost ove mere, preduzeće neće odustati od korekcije cene. Njom se, kako se dodaje, pokrivaju operativni troškovi.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

„S obzirom na to da je cena naše usluge za privredu dosta niža u odnosu na druge gradove, predlažemo njenu korekciju za 1,91 dinar po kvadratu. To nas opet ne bi dovelo na neku prosečnu cenu od 16,29 dinara, ali bismo joj se bar malo približili. I sa cenom od 12 dinara nalazimo se na nezavidnoj 38. poziciji u odnosu na ostale članice poslovnog udruženja komunalnih preduzeća KOMDEL“, navodi se u programu poslovanja za ovu godinu, koji su usvojili odbornici vladajuće koalicije.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz