Grad

Olujno nevreme u Zrenjaninu, delovi grada pod vodom (Foto)

Olujno nevreme

Olujno nevreme protutnjalo je kroz Zrenjanin i nekoliko sela, pala je ogromna količina kiše, a posledice se još saniraju.

 

Oglasio se i Gradski štab za vanredne situacije u Zrenjaninu, koji apeluje na građane da imaju strpljenja nakon obilnih padavina i problema koji su nastali širom grada.

 

„Sve dežurne gradske službe su na terenu, voda se ispumpava sa više pumpi na najkritičnijim mestima i situacija će polako biti normalizovana. Mole se još jednom građani za strpljenje“, saopštavaju iz Štaba.

 

Olujno nevreme
Foto: Spasoje Tomić

 

Oglasilo se i JKP „Vodovod i kanalizacija“ sledećim saopštenjem: „U toku nevremena koje je pogodilo naš grad došlo je do iskakanja iz sistema trafostanice Elektrodistribucije Zrenjanin koja doprema električnu energiju za rad bunarskih pumpi na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom. Zbog prekida dotoka električne energije trenutno je prekid vodosnabdevanja u gradu“.

 

Olujno nevreme
Foto: Spasoje Tomić

 

„Onog momenta kada radnici Elektrodistribucije osposobe pomenutu trafostanicu i obezbede dotok električne energije neophodne za rad bunarskih pumpi, stvoriće se neophodni uslovi za snabdevanje grada vodom, a tridesetak minuta od otpočinjanja ponovnog rada bunarskih pumpi može se očekivati i početak stabilizacije pritiska vode u mreži na teritoriji celog grada“, ističe se u saopštenju „Vodovoda i kanalizacije“.

 

Olujno nevreme
Foto: Spasoje Tomić

 

Nevreme na Bagljašu - Zrenjanin
Foto: Spasoje Tomić

 

Olujno nevreme
Foto: Spasoje Tomić

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz