Grad Vesti Zrenjanin

Očekujte veće račune: Ovo su nove cene usluga „Čistoće i zelenila“

usluge čistoće i zelenila
Kontejneri u ulici Jug Bogdana

Usluge „Čistoće i zelenila“ su poskupele, objavilo je ovo javno komunalno preduzeće iz Zrenjanina.

 

V.d. direktora JKP „Čistoća i zelenilo“ Nemanja Milinković izdao je obaveštenje o izmeni i dopuni programa poslovanja ovog preduzeća za 2022. godinu u okviru kog su obavljene korekcije cenovnika usluga iznošenja i deponovanja smeća, zatim čistoće, higijene, usluga zelenila i zoohigijene za treća lica, kao i usluga pogrebne službe, cena grobnica i staza.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nove cene parkiranja u Zrenjaninu sutra stupaju na snagu

 

U obaveštenju se podseća da je odlukom Nadzornog odbora „Čistoće i zelenila“, od 6. juna, usvojena izmena i dopuna programa poslovanja preduzeća za ovu godinu, u čijem sastavu su i cenovnici. Saglasnost na ove izmene dala je i Skupština grada Zrenjanina.

 

„Odluka o promeni cena podleže obavezi dobijanja saglasnosti nadležnog organa jedinice lokalne samouprave. Primenjivaće se po njenom dobijanju“, navodi se u obaveštenju.

 

Kako je portal zrenjaninski.com pisao početkom juna, poskupljenje usluga u preduzeću pravdaju činjenicom da je na globalnom tržištu energenata došlo do ogromnih poremećaja. Navode i da su, pored povećanja cene dizel goriva i električne energije, poskupeli i rezervni delovi, oprema i materijal koji preduzeće nabavlja u cilju nesmetanog pružanja usluga.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

U nastavku pogledajte novi cenovnik.

 

čistoća i zelenilo cenovnik

čistoća i zelenilo cenovnik

čistoća i zelenilo cenovnik

čistoća i zelenilo cenovnik

čistoća i zelenilo cenovnik

čistoća i zelenilo cenovnik

čistoća i zelenilo cenovnik

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.