Grad

Na terenu dovoljan broj policijskih službenika, situacija se normalizuje

policija
Foto: Zoran Bogaroški

Tri sata nakon velikog nevremena i nezapamćenih atmosferskih padavina, situacija u gradu se normalizuje, a članovi Gradskog štaba za vanredne situacije su na terenu i pratiće stanje u gradu koliko god bude potrebno.

 

Sve ulice su prohodne za saobraćaj, osim Savezničke, u centru grada, gde je u toku crpljenje atmosferske vode. Iz saobraćajne policije saopštavaju da tokom nevremena nije bilo saobraćajnih udesa u gradu, iako je više semafora u tom periodu bio van funkcije, a saobraćaj izuzetno otežan u gotovo svim ulicama. Na terenu je dovoljan broj policijskih službenika.

 

Iz Odeljenja za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije u Zrenjaninu saopštavaju da je situacija u gradu pod kontrolom, da se voda povlači sa ulica i da su u funkciji crpne stanice. Pripadnici vatrogasno-spasilačkog bataljona izlaze na teren po prijavama građana i crpe vodu iz poplavljenih podruma i garaža.

 

Iz Elektrodistribucije Zrenjanin saopštavaju da trenutno ima manjih kvarova na niskonaponskoj mreži, da je u prekidu napajanje električnom energijom dela grada kod Šećeranskog parka, te da su i njihove ekipe na terenu i u toku su sanacije kvarova. Većih zastoja nema, saniran je kvar na trafostanici na izvorištu s kog se grad snabdeva vodom, tako da je i vodosnabdevanje u celom gradu normalizovano, što je saopšteno i u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Iz JKP „Čistoća i zelenilo“ poručuju da su i njihove ekipe na terenu i učestvovaće i tokom noći u rašćišćavanju posledica nevremena. Gradski štab za vanredne situacije očekuje u narednim satima potpunu normalizaciju života u gradu, a tokom sutrašnjeg dana dežurne ekipe javnih službi takođe će po potrebi biti na terenu i pratiti situaciju.

 

Više fotografija današnjeg nevremena POGLEDAJTE OVDE.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • „…osim Savezničke, u centru grada, gde je u toku crpljenje atmosferske vode“.
    A, GDE SU SNIMCI IZ TE ULICE I CENTRA GRADA!!!???
    SAMOCENZURA?
    PREKOR IZ ELEMIRA!