Grad

Na ovom mestu će biti izgrađen novi poslovno – stambeni kompleks

stambeno poslovni objekat

U toku je rušenje zgrade u kojoj je nekada bila prodavnica “Ogreva”, pa kineska radnja, a na istom mestu gradiće se poslovno – stambeni kompleks.

 

Zgrada u kojoj je bila kineska prodavnica, na uglu ulica Obilićeve i Petefijeve, uskoro će biti samo uspomena sa fotografija. Ovih dana radnici razgrađuju ovaj objekat, a kada plac bude raščišćen gradiće se novi poslovno – stambeni kompleks.

 

Investitor će biti poznata zrenjaninska kompanija “Keramika Jovanović”.

 

– U planu je izgradnja poslovno – stambenog objekta sa 48 stanova i oko 700 kvadratnih metara poslovnog prostora. Stanovi će biti površine od 40 do 100 kvadratnih metara. Poslovni prostor će biti tako osmišljen da će moći da se bez problema deli i kombinuje. To je bitno jer se kompleks gradi radi plasmana na tržište. Radovi će početi na proleće, sa otvaranjem građevinske sezone – kaže za portal zrenjaninski.com Budimir Jovanović, vlasnik i direktor kompanije “Keramika Jovanović”.

 

On napominje da će objekat imati kolski ulaz iz Obilićeve, a pešacima će biti omogućen pristup i sa strane prema magistrali. Parking će biti u dvorištu i naravno na uličnom delu.

 

stambeno poslovni objekat

 

Podeli članak
sinovoz
FAM