Grad

Na ovom mestu će biti izgrađen novi poslovno – stambeni kompleks

stambeno poslovni objekat

U toku je rušenje zgrade u kojoj je nekada bila prodavnica „Ogreva“, pa kineska radnja, a na istom mestu gradiće se poslovno – stambeni kompleks.

 

Zgrada u kojoj je bila kineska prodavnica, na uglu ulica Obilićeve i Petefijeve, uskoro će biti samo uspomena sa fotografija. Ovih dana radnici razgrađuju ovaj objekat, a kada plac bude raščišćen gradiće se novi poslovno – stambeni kompleks.

 

Investitor će biti poznata zrenjaninska kompanija „Keramika Jovanović“.

 

– U planu je izgradnja poslovno – stambenog objekta sa 48 stanova i oko 700 kvadratnih metara poslovnog prostora. Stanovi će biti površine od 40 do 100 kvadratnih metara. Poslovni prostor će biti tako osmišljen da će moći da se bez problema deli i kombinuje. To je bitno jer se kompleks gradi radi plasmana na tržište. Radovi će početi na proleće, sa otvaranjem građevinske sezone – kaže za portal zrenjaninski.com Budimir Jovanović, vlasnik i direktor kompanije „Keramika Jovanović“.

 

On napominje da će objekat imati kolski ulaz iz Obilićeve, a pešacima će biti omogućen pristup i sa strane prema magistrali. Parking će biti u dvorištu i naravno na uličnom delu.

 

stambeno poslovni objekat

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz