Grad Vesti Zrenjanin

Ministarka Zorana Mihajlović kritikovala izvođača radova na obilaznici

obilaznica

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović u poseti je gradu Zrenjaninu.

 

Ministarka Mihajlović u Zrenjanin je došla sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i ministrom privrede Goranom Kneževićem. Oni su, u pratnji gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića i njegovih saradnika, obišli radove na obilaznici oko Zrenjanina i na izgradnji atletske staze na Gradskom stadionu.

 

Odmah po dolasku na gradilište obilaznice, na potezu gde se gradi most preko Begeja, Zorana Mihajlović je kritikovala izvođača radova.

 

– Zašto dovozite mašine kada dolazi ministar. Mi ne pravimo predstavu, već dolazimo da obiđemo radove – bile su reči ministarke, dok se predstavnik izvođača radova pravdao da sve ide po planu.

 

– Imali smo malo problema u dinamici, jer smo ugovor potpisali pred kraj građevinske sezone. Bilo je i nekih pratećih teškoća. Ono što je bilo najkomplikovanije i najrizičnije to su stubovi, i to je urađeno. Radovi na obilaznici biće na vreme završeni – rekao je za portal zrenjaninski.com Aleksandar Stanović, predstavnik firme „Energoprojekt niskogradnja“. Ova firma je izvođač radova na obilaznici.

 

Ministarka je bila zadovoljnija prizorom na Gradskom stadionu u Karađorđevom parku, gde su u punom jeku radovi na gradnji atletske staze.

 

Ministri će se, nakon sastanaka sa načelnicom Srednjobanatskog upravnog okruga Snežanom Vučurević i gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirem Janjićem, obratiti javnosti.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM