Grad Vesti Zrenjanin

Letnje uređivanje zelenih površina u gradu, na redu nove lokacije

uređivanje zelenih površina

Početkom ove nedelje nastavljeno je uređivanje zelenih površina u gradu. Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina bili su angažovani u naselju Mala Amerika, Pančevačkoj, Beogradskoj i Vardarskoj ulici. Oni su radili i u ulici Madač Imrea, kao i duž magistrale.

 

– Do kraja nedelje, u planu je uređivanje zelenih površina u Šećeranskom naselju i Šećeranskom parku, u naselju Lesnina, na Trgu Dositeja Obradovića… Radnici će biti angažovani i u ulici Nikole Pašića, u parku u naselju Putnikovo, u Železničkoj ulici, kod kružnih raskrsnica, oko Nove pijace… Uređivaće se i staze prema Ečki – navodi Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

Pročitajte još: Uklonjen ugostiteljski splav koji je dugo godina bio na Begeju

 

Radnici „Čistoće“ polako se pripremaju i za radne aktivnosti na uređenju grada za predstojeću manifestaciju „Dani piva“.

 

– Podsećamo da građani mogu svakog dana, u periodu od 7 do 19 časova, da odlažu komunalno – kabasti otpad na gradsku deponiju. Sve što treba da urade jeste da se jave portiru na ulazu u deponiju. On će ih uputiti gde da odlože kabasti otpad. Za fizička lica, odnosno građane, odlaganje komunalnog kabastog otpada je besplatno. Sve dodatne informacije građani mogu dobiti i putem telefona 064/811-68-64 – navodi Tančić.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM