Grad

Kupače ovog leta očekuju atraktivni sadržaji na Peskari

gradsko kupalište

Najpopularnije gradsko kupalište u Zrenjaninu – Peskara, u završnoj je fazi priprema za ovogodišnju letnju sezonu, kako bi spremno dočekalo prve kupače. U to se danas uverio i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je obišao ovu atraktivnu destinaciju.

 

Na Peskari su u toku radovi na proširenju plaže na glavnom jezeru, a gradske službe i javna preduzeća i ustanove završavaju sve neophodne pripreme, te posetioci mogu očekivati dobro uređeno kupalište sa svim neophodnim sadržajima.

 

gradsko kupalište

 

Gradonačelnik Janjić je izrazio zadovoljstvo što će Peskara ove sezone biti još uređenija i atraktivnija za sve posetioce.

 

– Početak kupališne sezone očekuje nas 15. juna. Biće dupliran kapacitet ovog kupališta, i za kratko vreme uredićemo potpuno novu plažu. Zadovoljan sam kako radovi napreduju, očekujemo da budu završeni do početka kupališne sezone, a bezbednost nam je na prvom mestu. Novi zanimljivi sadržaji dopašće se svim Zrenjanincima, u to sam uveren – istakao je Janjić.

 

Peskara

 

Janjić je izrazio očekivanje da će sezona proteći u najboljem redu i da će broj posetilaca i kupača biti veći nego prethodnih godina.

 

Upravljanje Peskarom, koja je u vlasništvu grada, prošle godine je povereno Javnom preduzeću “Gradska stambena agencija”.

 

Ulaz na kupalište, koje je ograđeno, i ove godine, kao i svih prethodnih sezona, biće besplatan.

 

Peskara

 

Podeli članak
sinovoz
FAM