Grad YSLAJDER

KONKURS ZA ZAKUP PROSTORA U ZGRADI U MAKEDONSKOJ ULICI

radisa-dupljanovic
Radiša Dupljanović

ZRENJANIN – Gradska stambena agencija raspisala je konkurs za zakup prostora u zgradi nevladinih organizacija, koja se nalazi u Makedonskoj ulici.

 

radisa-dupljanovic
Radiša Dupljanović

 

– Za zakup prostora mogu da konkurišu nevladine organizacije i razna udruženja građana – kaže za portal zrenjaninski.com Radiša Dupljanović, direktor Gradske stambene agencije. – Moraju konkurisati sve one organizacije koje već koriste prostor, a mogu da konkurišu i one koje do sada nisu imale kancelarije u ovoj zgradi. Za učešće na konkursu organizacije moraju da zadovolje određene uslove, a konačnu odluku o budućim stanarima doneće komisija, nakon okončanja konkursa, ističe Dupljanović.

 

Zgrada u Makedonskoj ulici dodeljena je pre više od decenije na korišćenje nevladinim organizacijama.

 

– Prošle godine bio je jedan konkurs samo da bi kratkoročno rešio problem – dodaje Dupljanović – a nakon ovog, nadam se, konačno će se znati kojim se prostorom raspolaže, ko su stanari i koja su njihova prava i obaveze. U zgradi vlada priličan nered, od toga ko koristi prostorije do stanja kancelarija, instalacija, sanitarnih čvorova… Nakon potpisivanja novih ugovora, odrediće se iznos zakupnine, a zgrada će sigurno biti bolje održavana, ističe Dupljanović.

 

„Stari“ stanari dobiće cirkularno pismo u kom se pozivaju na konkurisanje, a iz Gradske stambene agencije pozivaju sva udruženja koja nemaju rešen problem prostora da konkurišu. Konkurs je otvoren u narednih mesec dana.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz