Grad Vesti Zrenjanin

Komunalni radnici svakodnevno nailaze na nove divlje deponije

divlje deponije

Mini divlje deponije i dalje predstavljaju veliki problem komunalnim radnicima u Zrenjaninu, jer se konstantno pojavljuju na novim, ali i na starim, očišćenim lokacijama.

 

JKP “Čistoća i zelenilo” je saopštilo da su se ove deponije ponovo pojavile na više lokacija u gradu. Neke od njih nalaze se u Radničkoj i Strelišnoj ulici, na pijaci na Bagljašu, u ulici Zdravka Čelara, na parkingu kod “Maksija”… Deponije su uočene i u Jug Bogdanovoj ulici, Pančevačkoj, kod Gradskog stadiona i oko kontejnera kod Gradskog bazena.

 

– Radnici našeg preduzeća svakodnevno uklanjaju veliki broj mini divljih deponija kako bi grad bio čist i uredan. Međutim, to ih remeti u obavljanju redovnih radnih aktivnosti. Naime, uklanjanje deponija iziskuje dosta vremena. A u takvim slučajevima nepohodno je angažovanje i ljudstva i mehanizacije – objašnjava portparolka JKP “Čistoća i zelenilo” Danijela Tančić.

 

Pročitajte još: Gradonačelnik raskida ugovor jer je nezadovoljan radom „Ciklonizacije“

 

Pre nekoliko dana su uklonjene sve mini divlje deponije u naselju Bagljaš. Ipak, dan kasnije su se se pojavile i na starim, očišćenim, ali i na novim lokacijama u istom naselju.

 

– Svi se moramo zajednički uključiti u rešavanje ovog problema, kako bismo živeli u čistom i uređenom gradu, što je u interesu svih nas. Apelujemo još jednom na građane da kabasti otpad ne odlažu oko kontejnera i na mesta koja za to nisu predviđena. Odlaganje komunalnog kabastog otpada na gradskoj deponiji je besplatno za fizička lica, svaki dan u periodu od 0 do 24 časa – ističe Tančić.

 

divlje deponije

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • Svi se moramo zajednički uključiti u rešavanje ovog problema, kako bismo živeli u čistom i uređenom gradu, što je u interesu svih nas. Apelujemo još jednom na građane da kabasti otpad ne odlažu oko kontejnera i na mesta koja za to nisu predviđena. Odlaganje komunalnog kabastog otpada na gradskoj deponiji je besplatno za fizička lica, svaki dan u periodu od 0 do 24 časa – ističe Tančić.

  A, ŠTA ĆEMO MI U 22 NASELJENA MESTA, KOJA NISU “U GRADU”!!!???
  ENO, U ELEMIRU, PONOVO “SE PUNI” “DEPONIJA” PORED JUŽNOG GROBLJA, NA PUTU ZA ARADAC!!!
  OČIŠĆENA JE PRE 2/3 NEDELJE, ZA “MLOGO NOVACA”!!!
  GDE ĆE DA ODLAŽU “KABASTI” OTPAD, KADA NEMA NI JEDNOG VELIKOG KONTEJNERA!!!???
  A, JKP JE, PO STATUTU Grada ZRENJANINA, ZADUŽENA I ZA SVA SELA OKO grada!
  ILI, DA SE ŽALIMO PREDSEDNIKU DRŽAVE ZA NERAD JKP ZRENJANIN!!!???
  PREKOR IZ ELEMIRA!!!

sinovoz
FAM