Grad Vesti Zrenjanin

Komunalni radnici na terenu: Uređivali staze i uklanjali divlje deponije

komunalni radnici

Početkom ove nedelje komunalni radnici su uređivali zelene površine u parku na Putnikovu, ispred centra „Alternativa“, u Banatskoj i ulici Majora Gavrilovića, kao i na Katoličkom groblju, saopštilo je JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina.

 

Radnici su uređivali istaze prema Ečki, Aradcu, Kleku i Mihajlovu. Nastavili su i sa orezivanjem na više lokacija u gradu.

 

– Do kraja nedelje u planu je košenje zelenih površina u Baranjskoj, Principovoj, Miletićevoj i ulici Cara Dušana. Očekuje nas i uređivanje parka Mladosti i izletišta Motel – kazala je Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

PROČITAJTE JOŠ: Građani idu do kraja: Nastavljen protest “Stop kafileriji” (Foto)

 

komunalni radnici

 

Tančić navodi da su radnici ovog komunalnog preduzeća uklonili i veći broj mini divljih deponija oko kontejnera za odlaganje kućnog komunalnog otpada, u Strelišnoj ulici.

 

– Komunalni radnici „Čistoće“ redovno uklanjaju nastale divlje deponije na starim i novim lokacijama, kao i smeće koje se nađe oko kontejnera za odlaganje komunalnog otpada. Podsećamo građane da je odlaganje komunalnog otpada na gradsku deponiju besplatno za fizička lica. Pod uslovom da otpad dovezu svojim prevozom – navodi Tančić.

 

Potrebno je da se građani jave portiru na ulazu, koji će ih uputiti gde i kako da odlože svoj otpad.

 

Radno vreme deponije je od 7 do 19 časova, a za dodatne informacije građani mogu pozvati kontakt telefon 064 811 68 64.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM