Foto dana Grad Vesti Zrenjanin

Komunalni radnici i prošle nedelje uređivali grad (Foto)

radnici jkp čistoća i zelenilo

Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina protekle nedelje su čistili i sakupljali lišće u naseljima 4. jul i Bagljaš, kao i u Šećeranskom parku. Uređivali su i groblja uoči Zadušnica.

 

– Tokom ove nedelje nastavljena je akcija sakupljanja lišća u naseljima 4. jul i Bagljaš. Radnici su angažovani i na orezivanju grana na stablima u krugu Gradske kuće, šiblja duž magistrale… Sakupljaju i smeće duž Šećeranskog puta, uređuju kružni tok prema Elemiru, kao i cvetne leje ispred Gradske kuće. U Strelišnoj ulici je pripremljen prostor gde će biti postavljeni kontejneri za odlaganje komunalnog otpada – objašnjava Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

 

Pročitajte još: Vodosnabdevanje grada se od danas opet obavlja preko postrojenja

 

Do kraja ove nedelje, u planu je završetak radova na sakupljanju lišća u pomenutim naseljima, nastavak orezivanja stabala na više lokacija u gradu, kao i sadnja sadnog materijala, kako je i predviđeno planom i programom održavanja.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM