Foto dana Grad Vesti Zrenjanin

KOMUNALCI NA TERENU: Uklonjena divlja deponija na Centralnoj pijaci

radnici jkp čistoća i zelenilo

Radnici JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina, nakon proteklih praznika, nastavljaju sa uređivanjem grada, kako je to planom i programom preduzeća i predviđeno.

 

Prošle nedelje komunalci su bili angažovani na čišćenju i sakupljanju lišća u Karađorđevom parku. Tamo su i orezivali grane na stablima. Bili su aktivni i u naselju Brigadira Ristića, Novosadskoj ulici, Stražilovskoj… Posipana je i so po trotoarima, pečaškim prelazima, biciklističkim stazama, stepeništima na mostovima i nadvožnjacima, autobuskim stajalištima i drugim površinama, kako je i predviđeno planom i programom održavanja javnih prometnih površina u zimskom periodu.

 

 

Takođe, radnici JKP “Čistoća i zelenilo” brzo i efikasno su uklonili divlju deponiju na prostoru Centralne pijace, koja je stvorena zbog nesavesnog ponašanja pojedinaca i korisnika pijace.

 

Pročitajte još: Šta utiče na zagađenje vazduha i kako građani da se zaštite

 

Divlja deponija je tu nikla uprkos kontejnerima koji su postavljeni za odlaganje otpada. Taj deo pijace koristi se kao privremeni plato za prodaju polovne robe i poznat je kao buvlja pijaca.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM