Grad YTOP

JKP “ČISTOĆA I ZELENILO” KITI GRAD CVEĆEM

cistoca

ZRENJANIN -Radnici rasadnika Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ od prošle nedelje krenuli su sa sadnjom cveća u gradskim lejama.

 

cistoca

 

Danas je u planu bila bašta u Gradskoj kući, gde su vredni cvećari pokazali svoje umeće.

Radi se na mnogim pozicijama, staro cveće je izvađeno, potom se radilo na pripremi leja za sadnju, a nakon toga zasađeno je novo cveće. Grad je procvetao, a samim tim i dobio lepši i atraktivniji izgled. Do sada je cveće posađeno u lejama u centru grada, ispred Biblioteke, Katoličke crkve i u rundelama ispred gradske kuće. Cveće će se saditi i na drugim lokacijama kako je to planom i programom predviđeno – kaže portparolka JKP “Čistoća i zelenilo” Danijela Tančić, uz napomenu da je u rasadniku preduzeća u toku prodaja sadnog materijala.

 

Sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili lično dolaskom u sam rasadnik koji se nalazi u Radničkoj ulici bb. Za sve posetioce rasadnik je otvoren radnim danima u periodu od 7 do 17 časova, a subotom od 7 do 15 časova – napominje DanijelaTančić.

 

cistoca

 

Ona podseća da radnici rasadnika rade i na održavanju kružnih raskrsnica i to na ulazu u grad iz pravca Novog Sada, zatim kod Avale, u ulici Žarka Zrenjanina, na ulazu iz pravca Beograda i prema Kikindi.

Rasadnik pruža i usluge uređenja dvorišta, sadnje, izrade idejnih rešenja za uređenje enterijera i eksterijera i slično.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM