Grad Vesti Zrenjanin

Jesenje uređenje grada u režiji „Čistoće i zelenila“ (Foto)

uređenje grada

U toku je jesenje uređenje grada. Protekle nedelje, radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina su kosili zelene površine oko centralnog jezera. Uređivali su površinu oko spomenika Stevice Jovanovića, u parku Čokliget, sakupljali lišće u gradskim naseljima i uređivali centar grada.

 

U planu je uređivanje svih grobalja u gradu, i to zbog predstojećih praznika Zadušnice i Svi Sveti.

 

 

– Podsećamo građane da se bliži kraj jesenje akcije iznošenja kabastog otpada, koja traje do 1. novembra. Građani koji nisu iskoristili ovu akciju otpad mogu da odlože na gradsku deponiju, svaki dan u periodu od 7 do 19 časova. Odlaganje je besplatno za fizička lica. Potrebno je samo da se jave portiru na ulazu u gradsku deponiju, a on će ih uputiti gde i kako treba da odlože otpad – objašnjava Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“, uz napomenu da ovo jesenje uređenje grada spada u redovne aktivnost preduzeća.

 

Pročitajte još: SVEDOČANSTVO BIVŠIH VREMENA: Znate li gde je ulica Karla Marksa?

 

Ukoliko građani imaju veće količine kabastog otpada, mogu se obratiti „Čistoći“ sa zahtevom da im se ispred kuće ili zgrade postavi kontejner zapremine 5 kubnih metara, a sve u skladu sa važećim cenovnikom preduzeća. Sve dodatne informacije građani mogu da dobiju putem telefona 064/811-68-64 ili 023/523-640.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM