Grad Vesti Zrenjanin

Izrađen novi ponton za vodoskok u jezeru kod Muzičke škole

ponton
Foto: Ustanova "Rezervati prirode"

Iz sredstava budžeta grada Zrenjanina izrađen je novi ponton za postavljanje aeratora vode, odnosno vodoskoka u gradskom jezeru kod Muzičke škole u Zrenjaninu.

 

Ustanova “Rezervati prirode” je saopštila da je izrada novog pontona bila neophodna, jer stari, posle 15 godina korišćenja, više nije mogao da se popravlja zbog korozije i značajnog propadanja materijala i noseće konstrukcije.

 

PROČITAJTE JOŠ: Semafor na uglu dve gradske ulice jedno vreme neće biti u funkciji

 

“Novi ponton sadrži određene novine u pogledu konstrukcije, jer su se na starom iskazali određeni nedostaci, pre svega u pogledu transporta i montiranja pumpe. Prošle godine je popravljena električna instalacija, a još uvek se sprovodi servis pumpe za aeraciju. Postavljanje pontona sa aeratorom kod Muzičke škole se očekuje pred 1. maj”, kažu u “Rezervatima prirode”.

 

Pored ovoga, iz budžeta grada Zrenjanina finansirana je nabavka delova za elektomotorne dozirne pumpe i nabavka destilatora za laboratoriju.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM