Grad YSLAJDER

GRADSKA KASA: BOLJI PRIHODI U OVOJ GODINI

ZRENJANIN – Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojen je konsolidovani završni račun budžeta Grada Zrenjanina za 2016. godinu. U završnom računu taksativno su prikazani prihodi i rashodi, kao i ispunjenje budžeta u prošloj godini.

 

gradsko veće prihodi

 

– Veoma sam zadovoljan stanjem u gradskoj kasi na kraju prošle godine, a pokazatelji iz prve polovine ove godine pokazuju da se možemo nadati i boljim prihodima u ovoj godini – istakao je, nakon sednice, Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina.

 

Gradski većnici potvrdili su i uvođenje dve nove usluge iz oblasti socijalne zaštite. Kako je na sednici obrazloženo, novac je za te usluge obezbeđen, a reč je o dnevnom boravku za odrasla lica sa invaliditetom i psihičkim problemima. Druga usluga iz oblasti socijalne zaštite biće otvaranje bračnog i porodičnog savetovališta.

 

Usvojena je i odluka o formiranju, organizaciji i opremanju Jedinice civilne zaštite opšte namene. Jedinica će biti formirana iz redova zaposlenih u gradskoj upravi i javnim preduzećima, brojaće 30 članova, imaće uniforme i opremu, a delovaće u vanrednim situacijama isključivo na nalog Štaba za vanredne situacije.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM