Foto dana Grad Vesti Zrenjanin

Građani pitali nas, mi pitali nadležne: Ko odlaže šut na zelenoj površini?

šut na zelenoj površini

Čitaoci portala zrenjaninski.com obavestili su nas da se na zelenoj površini pored Begeja, preko puta Kristalne dvorane u Zrenjaninu, nalaze gomile šuta i građevinskog materijala.

 

Ko je odložio šut i šljunak na javnu zelenu površinu, pitali smo Komunalnu miliciju. U odgovoru koji nam je stigao piše da su komunalni milicajci izašli na teren, zatekli problem i prijavili ga komunalnoj inspekciji. A za dodatne informacije, uputili su nas na pomenutu inspekciju.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ove ulice u gradu i okolnim selima narednih godina bi trebalo da dobiju asfalt

 

Šef komunalne inspekcije Željko Brusin u pisanom odgovoru je naveo da je Odeljenje za privredu Gradske uprave odredilo ovu parcelu na privremeno korišćenje Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija“.

 

Na ovoj lokaciji će se odlagati građevinski materijal i iskop zemlje dok traje rekonstrukcija vodovodne mreže u Šumici i na Karađorđevom trgu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Da li znate koliko su za svaku kuću i ukućane važna ulazna vrata?

 

Po završetku radova, šut i građevinski materijal biće uklonjeni sa javne zelene površine, piše u odgovoru komunalne inspekcije.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz