Grad

GRADI SE FABRIKA VODE, USKORO I PRENOS UŽIVO!

ZRENJANIN – Radovi na gradilištu budućeg postrojenja za preradu pijaće vode u Zrenjaninu u punom su jeku, a brojne građevinske mašine i radnici ubrzano pripremaju teren za izgradnju objekata.

fabrika-vode

Trenutno je u toku faza zemljanih radova i izrade temelja, kao i dopreme materijala. O toku radova i rokovima, međutim, iz firme „Zillio“ nisu hteli da se oglašavaju. Direktor Nenad Obradović kaže da je zbog raznoraznih objava u medijima i pogrešno prenetih izjava, u „Zilliu“ donet zaključak da se ne izlazi u javnost sa saopštenjima.

Ali, zato v.d. direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ Ivan Dević potvrđuje da su radovi uveliko u toku, da sve teče bez ikakvih teškoća i da ništa više ne može isprečiti završetku ovog posla od istorijskog značaja za grad Zrenjanin.

– Svima koji su skloni zlonamernim tumačenjima, i onima koji još ne veruju da će postrojenje biti izgrađeno, mogu da poručim da ćemo naša obećanja ispuniti. Da li će to biti do kraja godine ili koji dan ili nedelju kasnije, nebitno je. Jer, rešava se višedecenijski, gorući problem građana Zrenjanina – napominje Dević.

fabrika-vode

On najavljuje, a portal zrenjaninski.com ekskluzivno objavljuje, da će iduće nedelje, po njegovom nalogu, na gradilištu biti postavljena kamera, koja će kontinuirano snimati tok radova.

– Svi će, uživo, moći da prate radove i da se lično uvere kako napreduju – obećava Dević.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz