Grad

EKSKLUZIVNO: Počinje izgradnja obilaznice, pripreme u toku! (Foto)

izgradnja obilaznice

Ono što smo decenijama čekali izgleda da će konačno biti realizovano! Izgradnja obilaznice oko Zrenjanina, kako saznajemo, trebalo bi da krene ovih dana, a na izlazu iz grada, prema Kleku, već je postavljena tabla koja najavljuje ove radove.

 

Na ovoj tabli piše da je reč o izvođenju radova na izgradnji dela obilaznog puta oko Zrenjanina, sa dve kružne raskrsnice i izgradnjom mosta preko kanala Begej. Investitor je Javno preduzeće „Putevi Srbije“, a glavni izvođač radova je preduzeće „Energoprojekt – Niskogradnja“ iz Novog Beograda. Kako je navedeno na tabli, radovi će početi ovog meseca i planirano je da budu završeni do oktobra 2019. godine.

 

„Putevi Srbije“ objavili su 30. maja poziv za podnošenje ponuda za javnu nabavku za izgradnju dela obilaznog puta oko Zrenjanina sa dve kružne raskrsnice duž trase i izgradnjom mosta preko Begeja. Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji „Puteva Srbije“, mesto izvođenja radova je nastavak već izgrađene deonice obilaznice oko Zrenjanina, od Novosadskog do Mihajlovačkog puta, a deonica koja će se graditi završava se mostom preko Begeja i ukrštanjem s magistralnim putem prema Srpskoj Crnji, na potezu iza nekadašnjeg „Vašarišta“ i novog silosa.

 

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM