Grad Vesti Zrenjanin

Eko Maber inženjering, kao jedini ponuđač, dobija unosne poslove u Zrenjaninu i Žitištu

eko maber inženjering
Foto: Pixabay

Posao rekultivacije divlje deponije u opštini Žitište, u postupku javnih nabavki, dobila je pančevačka firma Eko maber inženjering, saznaje portal zrenjaninski.com. Ovaj posao vredan je 19,1 milion dinara sa PDV-om.

 

Na javni tender, koji je raspisala opština, javila se samo ova firma.

 

PROČITAJTE JOŠ: Šta raditi sa Pinovom vilom: „Obnoviti je i u njoj otvoriti upravnu zgradu Linglonga“

 

Eko Maber inženjering angažovan je i na poslovima sanacije nesanitarne deponije na ulazu u Zrenjanin, u blizni saobraćajnice Zrenjanin – Beograd. I u ovom slučaju Pančevci su bili jedini ponuđači na tenderu, a vrednost ovog ugovora sa PDV-om iznosi čak 253,5 miliona dinara.

 

I 2021, opet kao jedinom ponuđaču, toj firmi je poveren posao uklanjanja divljih deponija na teritoriji grada Zrenjanina u naredne tri godine. Taj ugovor je bio vredan 179.875.800 dinara sa PDV-om.

 

Kako je portal zrenjaninski.com pisao u septembru ove godine, Gradsko veće Zrenjanina je, nakon što je dobilo saglasnost Ministarstva zaštite životne sredine, usvojilo izmene i dopune Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine u ovoj godini. Za ove namene je opredeljeno ukupno 714.907.179 dinara.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Ubedljivo najviše novca, i to 634.397.000 dinara, biće utrošeno za upravljanje otpadom. Za uklanjanje divljih deponija predviđena su sredstva u iznosu do 78.065.000 dinara. Ovaj posao je poveren firmi Eko Maber inženjering iz Pančeva. Za sanaciju nesanitarne deponije na trasama cevovoda i retenzije u industrijskoj zoni „Jugoistok 2“ predviđeno je 253.632.000 dinara, a za sanaciju – remedijaciju i zatvaranje postojeće gradske deponije i izgradnju sanitarne kasete do 302.700.000 dinara.

 

Više o tome možete PROČITATI OVDE.

 

Narodni muzej pokrenuo pregovarački postupak, želi da preuzme ovaj vredan aparat

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.